43'
Yannick van Eck (intikker)

LRC Leerdam JO13-2 - 4e klasse 06

7 oktober 2017 8:30

Vandaag speelden we de 3de wedstrijd in de competitie de wedstrijd tegen  Sliedrecht na de goede en spannende pot vorige week tegen GRC`14 houden we vast aan ons 4-3-3 systeem. Vandaag zijn Lars en Leon niet aanwezig maar ze hebben vertrouwen in een goede afloop!  Kijken wat deze zaterdag brengt. Het weer was donker en grijs.

Sebastiaan van Diest van j o13-3 begon in de wissel

Na de tos was iedereen er klaar voor, de jongens waren vandaag ook lekker wakker er werd goed gevoetbald, veel druk naar voren dit resulteert gelijk al in kansjes en naar 4 minuten ligt de 1e bal er al in een goal van yannick. Hiermee is de ban gelijk gebroken en zijn de jongen op zoek naar meer binnen 20 minuten lopen we uit naar 0-4 door goals van nogmaals Yannick, Tije en Enzo en nog voor rust doet Tije nog een duit in het zakje 0-5, was er zelf niet bij maar begreep dat 1 van de 2 goals van Tije van ruim 20 meter was!!!

In de rust deze keer geen praatje van lars of mij maar van Angelique en Marco de jongens hebben goed geluisterd en blijven goed vooruit voetballen.

We zijn erg veel aan de bal en na 3 minuten kan de bal weer uit het netje 0-6 door Enzo, Anas speelt zich mooi vrij maar zijn schot beland op de lat. We blijven aanvallen en dan weet je dat de bal een x goed kan vallen voor de tegenstander wat dus ook gebeurt 1-6, en dan het slotoffensief voor ons weer een goal van Yannick 1-7 hierna vind de scheids het mooi geweest. Weer 3 punten in de tas mee naar Leerdam!!