2 - 1

GRC-14 JO13-2

LRC Leerdam JO13-2 - 4e klasse 06

30 september 2017 8:30

Vandaag speelden we de 2de wedstrijd in de competitie de wedstrijd tegen GRC`14,na de goede 2de helft vorige week tegen Peursem, weer in 4-3-3 gestart. Kijken wat deze zaterdag brengt het weer was donker en grijs.

Daniel en mart begonnen in de wissel

Na de tos was iedereen er klaar voor, de jongens waren nu wel lekker wakker er werd goed gevoetbald, veel druk en veel duels werden gewonnen. We krijgen vele kansjes maar het lukt net niet het laatste zetje te geven, en dan op slag van rust een solo van enzo die wordt aangetikt in de 16 en de scheids kan niks anders dan de bal op de stip te leggen, we sturen yannick voor de boodschap en hij rond beheerst af 1-0

In de rust deed lars het praatje om de jongens te waarschuwen dat we er nog niet zijn en we snel de 2de goal moeten maken.

We zijn erg veel aan de bal en de ene kans naar de ander volgt maar volgens mij was het cruijf die eens zei als je m zelf niet maakt doet de tegenstander het, en dit gebeurde ook de 1-1 valt uit een goede counter van grc.

Lars en ik besluiten wat meer risico te nemen en wisselen aanvallend een verdediger eraf en een middenvelder erbij. De druk op de goal van grc wordt steeds groter maar het net bolt steeds niet, we maken soms de verkeerde keuzes, maar dit komt allemaal goed!

En dan 2 minuten voor tijd een corner zal het dan toch, we sturen tije naar voren en laten enzo zakken hij moppert wat maar zal ons 10 tellen later dankbaar zijn, de corner word slecht verwerkt en valt voor de voeten van enzo die niet nadenkt en werkelijk een heerlijke goal maakt 2-1 de ontlading is groot bij de jongens, supporters en begeleiding, hoop dat we de goal vanavond nog zien op studio sport