LRC JO13-2

43'

LRC Leerdam JO13-2 - 4e klasse 06

23 september 2017 8:30

Vandaag speelden we de eerste wedstrijd voor de competitie we vertrokken in alle vroegte naar Giessenburg om aan te treden tegen Peursum, met de volgende opstelling

Vandaag misten ruben door een weekendje weg veel plezier ruben, we hebben vandaag eea omgezet om te kijken of we wat meer rust krijgen aan de bal, maar of dit hielp???

Zo genoeg gepraat nu de wedstrijd:

Ofdat het nu kwam door de omzetting of het vroege tijdstip, we waren in ieder geval niet bij de les, elke 2de bal voor de tegenstander geen druk op de bal etc…. dit resulteerde al na 3 minuten in de 1-0 voor peursum,hierna lijkt de strom wat te gaan liggen in giessenburg.

Na 20 minuten rukt peursum weer op en geven ons even een lesje in effectief zijn binnen 10 minuten wordt het 2,3 en 4-0 gelukkig blaast de scheids dan op zijn fluitje, wat een verademing deze scheids coach de jongens verteld wat hij van ze verwacht egt een toppertje!!

In de rust besluiten lars en ik om het om te gooien we gaan 4/3/3 spelen met wat meer druk, we vertellen de jongens dat alle overtreding mee mooi zijn, maar we mogen we er zelf ook wel eens 1 maken dit gebeurt ook maar later meer hierover.

Na dat we hebben afgetrapt is het even zoeken voor de jongens maar we zijn nu wel wakker winnen veel meer de duels over het hele veld en peursum komt er niet meer aan. Maar dan maken we toch de 1e overtreding en wat denken jullie ja hoor bal op de stip –( 5-0 de 50ste minuut.

We blijven strijden voor in ieder geval de ere treffer en gelukkig val die dan ook 3 minuten voor tijd scoort de topscoorder de 5-1 na 3 minuten blaast de scheids af, en geeft alle jongens en begeleiding de complimenten voor de leuke wedstrijd, en wij bedankten de scheids echt een topper.